How to Live Happy and Debt Free

de plons van het water van dalende daling met cirkelgolven - water stockfoto's en -beelden

Deel je verhalen!

Ik ben vastbesloten om deze kerst mijn steentje bij te dragen als wereldburger door zoveel mogelijk groene producten te gebruiken. Misschien heb je me geschreven dat je graag milieuvriendelijke producten gebruikt. Je hebt gelijk. We moeten stoppen met het ontbossen van onze planeet om in de toekomst te kunnen overleven. Maar niet alleen het milieu staat op het spel, ook rust en orde staan, zoals u weet, op het spel. Door de opwarming van de aarde kan er onvoldoende worden geremd op broeikasgassen en komt de rust en orde die we de afgelopen decennia hebben genoten in gevaar. Als ik in de positie ben dat ik een planeet kan zijn met weinig remmen, zou ik graag in die positie zijn.

Stel je voor wat er zou gebeuren als de bevolking tegen het jaar 2100 met 10% zou toenemen en de olieprijs met 50% per jaar zou stijgen. De middenklasse zou in het eerste decennium van de eeuw met 25% dalen en de arme 50% in het tweede decennium. Het milieu zou in het jaar 2100 5% minder beschermd zijn en 400 miljoen mensen zouden het geluk hebben te ontsnappen met behulp van een te dure rit op de motor. Wat zou de bevolking zijn, in 2070?

Wat ons nu zorgen baart, zijn niet de stijgende wateren die de koraalmonumenten zouden kunnen vernietigen, de grootste catabolische gebeurtenis ooit op aarde, de versnellende bevolkings- en voedselcrisis, niet de bewoners van 2100; het echte probleem is de afnemende snelheid van innovatie en uitvindingen in het Westen. Wat is er aan de hand? Wat kunnen we er precies aan doen?

Degenen die weigeren te veranderen lijken te kampen met het equivalent van een conventionele economische crisis. weigeren om verbeeldingskracht van de kant van het publiek te besteden, om hun verslaafde en nutteloze verslaving in stand te houden. Aanpassing is een gezonde zaak om te doen wanneer de aanpassing wordt aangetast. Als je niet innoveert, je niet aanpast, dan ben je gedoemd dezelfde fouten keer op keer te herhalen. In de loop van de tijd is het bekend dat we de fouten herhalen omdat we niet de juiste soort informatie hebben gekregen en we onze beslissing hebben gebaseerd op wat ons is verteld tijdens het spelen op de speelplaats.

"Verstandige uitgaven is het getuigenis van velen; schuld is het wachtwoord van bankroet." Dit is misschien geen volledig citaat, maar het vat al uw uitspraken samen en biedt inzicht in wat mensen echt denken. U moet aan uzelf besteden als u in vrede wilt leven met uw buren. Als je bereid bent te besteden, te innoveren, dan kun je met een gerust hart van je pensioenjaren genieten. Innovatie en uitgaven moeten samengaan als u gelukkig en schuldenvrij met pensioen wilt gaan.

Ik heb onlangs een oplossing gevonden voor mijn pensioenproblemen. Ik werd geconfronteerd met het feit dat ik, aangezien ik een jaarsalaris van zes cijfers verdiende, elke maand duizenden dollars aan pensioeninkomen moest uitbetalen. Ik spaarde al jaren en schrok toen ik ontdekte dat ik teveel geld uitgaf aan pensioenregelingen.

Het kostte niet veel moeite, maar een reeks telefoontjes en ontmoetingen met mijn super, ik wist mezelf van de schuld te bevrijden. Ik geef nog steeds elke extra cent uit die ik kan, maar ik zorg ervoor dat de dingen die ik waardevol vind altijd binnen mijn bereik zijn.

Dus ik moet je bedanken voor je hulp bij mijn zoektocht. Ik geloof dat ik nu voorgoed uit de schulden ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.