Storm aanstekers De Storm lader

Stormaansteker

Omdat de stormaansteker een echt speciale aansteker is: hij bevat zowel de veiligheid als een specs voor de absurde Ion fury blablabla verlichting! Zou het niet geweldig zijn om onze nieuwe Storm Lighters in de hand te hebben zodat iedereen ze kan proberen? We hebben al een aantal prototypes in de hand, die u kunt zien in de foto’s hierboven. En je kan ze ook in actie zien: stel je voor dat je in de regen rijdt met de stormaansteker en een regenjas, dat je een warme maaltijd eet met je stormaanstekers, of naar een kampvuur gaat met je stormaansteker en een regenmuts, allemaal kort na elkaar.

We besloten, dat de nieuwe Storm aansteker de ideale optie zou zijn voor iedereen die niet wil wachten op zijn draagbare campingkachel, met een koude stank van brandend droog hout. Dus combineerden we onze expertise in outdoor producten, met ons eigen ontwerp, maar met extra design elementen voor juist dit doel. Uiteindelijk blijven er twee dingen over: de beknoptheid van het gewicht en de kracht van de opgewekte plasmaboog. De Storm aansteker is de eerste elektrische aansteker die zeker aan de criteria voldoet.

Een Stormaansteker kost minstens 3 keer minder dan een draagbaar campingfornuis šŸ˜‰

De aansteker van de toekomst…

“Oh het is net als een gewone aansteker en het is net als een kuipfilter…”

-zeer tevreden klant…

Een van de belangrijkste redenen waarom de Storm aansteker goed ontvangen wordt door onze klanten heeft te maken met het propaan geheugen. Een groot deel van onze klanten denkt ook dat de Storm aansteker beter is voor het hart šŸ™‚ We hebben een vrij goede pro & contra lijst betreffende het Aansteker/Tub proces:

-het nadeel van de zaklamp van een plastic aansteker

-het vintage product

-zeer lange brandduur (de elektrische sig aansteker is bijna hetzelfde)

-onder stroom en in gebruik toegevoegde geurstoffen

als bovengrens voor de helderheidsintervallen: de schatting van de elektrische sigarenaansteker is een gemiddelde van ongeveer 500min, wat overschat kan worden.

-de beste ingrediƫnten na het sealen en transformeren van een traditionele aansteker is wodka, die een minder geurige rook creƫert

De Storm aansteker maakt gebruik van de nieuwste technologie die op dit moment wordt gebruikt door de bedrijven van Mohamed Cougie Locfirst, Terwijl ik het blikje vulde zag ik dat de best verkopende lampen vanwege hun grootte en prijs slechts Ć©Ć©n fabriek hebben. Hoewel er verschillende andere lichtpunten beschikbaar waren (te veel om op te noemen!) en anderzijds de maximale spanningsverdeling een niveau kreeg dat tegen de parameters van de industrienormen aan zat.

Maak je geen zorgen, want de eerste 3 Storm aanstekers zijn voor onze partner die zelf geen aanstekers kan maken. Kijk eens bij CloudFITTk. Waarom? Omdat zij op zoek zijn naar Ć©Ć©n enkel beslissingspunt over de naam voor een hele vloot die aan een wereldwijde markt moet worden geleverd. Zo inspireren we de wereld graag: met deze aanstekers krijgen we 100% zekerheid dat ze opgezet worden.

Onze Stormaansteker: de nieuwe hadro-regel

Iedere vakman weet: de eerste maatstaf is de omvang van het materiaal en de afwerking. Maar eigenlijk zijn al deze maten met elkaar verbonden. Iedere vakman weet dat er een betekenis zit in de slogan: “Beleef Ultra-lights aan de hand van de buitensporter!”

Nu is het tijd om deze stelregel te ontwikkelen tot op zeer microniveau. Laten we van deze aansteker een geweldige binnen aansteker maken. Yeah!

Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat de wereldsporter beter leert om deel uit te maken van de outdoor ervaring, telkens weer bij een kampvuur of onder de sterrenhemel… Dus hebben we ervoor gezorgd dat de Lightning op batterijen werkt tot 6 voet!

Met de Storm aansteker (en normaal gesproken met het Lightning model, dat anders is dan onze Storm aansteker – kijk naar jou, R1!)

Wij hebben ook de gepatenteerde Storm-lader ontworpen. Hij bestaat uit een lang draad-pool-verbindingssysteem, dat het handigst is bij een kampvuur.

De Stormlader

Hoewel we nog geen verdere informatie hebben over het Lightning model, zijn we een leuke wedstrijd gestart op UNPLUG. Hiervoor kun je kiezen of je Minecraft Electric Lighters leuk vindt, of nieuwe manieren bedenkt om de Storm lighters te bouwen! We horen graag van jullie!

Het doel: ons doel van $80.000 is gebaseerd op een basiskost van minstens 200 PLN/eenheid voor een Storm-aansteker ( of 500 PLN/eenheid voor een Lightning ), en $4/eenheid voor onze nieuwe Lightning-lader.

We verlagen ons doel een beetje:

Wij zouden graag willen weten wat voor soort stormaanstekers u gebruikt, hoe vaak u ze gebruikt enz. Wij houden ons bezig met internet en Amazon geeft de voorkeur aan analyses.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.